Utánvétes csomagküldés vidékre

A Webfishing Center Horgász Webáruház igyekszik a legkedvezőbb szállítási feltételeket biztosítani vásárlói részére. Így Magyarország területén a Trans-O-Flex futárszolgálattal szállíttatjuk az Önök által megadott címre a megrendelt horgász felszereléseket. Önöknek egy lépést sem kell tenniük az áru átvételéért, hiszen a Trans-O-Flex emberei keresik meg Önt, adják át Önnek az árut és az áru értékét is nekik kell kifizetniük. Az utánvétes szállítási díj Magyarország teljes területén bruttó 1490,-Ft, de bruttó 20 000,-Ft feletti megrendelés esetén ezt elengedjük és díjmentesen kiszállítjuk a megrendelését!

Önnek külön díjat nem kell fizetnie a csomagolásért és a törékeny kezelésért, mert a Webfishing Center Horgász Webáruház ezt is magára vállalja.

A fent megadott díjak kizárólag magyarországi szállításra érvényesek, külföldi szállítás esetén minden esetben egyedi díjszabást alkalmazunk.

Személyes áruátvétel

Rendelését személyesen is átveheti a nagytétényi Webfishing Center Horgászboltban! A Horgászbolt címe: 1225 Budapest, XXII. kerület Nagytétényi u. 238.

Nyitva tartás: H-Sze: 9:00-18:00; Cs-P: 7:00-18:00; Szo: 7:00-13:00; V: zárva (Téli időszakban  - november 1-től március 31-ig - minden nap reggel 9:00-kor nyitunk csak!)

Szállítási határidők

A termékek jelentős része állandóan van készleten. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 1-3 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon. Természetesen Önnek ilyen esetben is csak egy kiszállítási díjat kell fizetnie! Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy elsősorban az akciós termékek esetén, csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgáljon ki!

Készpénzes fizetési mód:

Ez csak személyes átvételkor lehetséges.

Utánvétes fizetési mód:

Ha nem szeretne eljönni rendeléséért, a csomaghoz utánvéttel juthat hozzá. A teljes összeget a Trans-O-Flex csomagkézbesítőjének kell kifizetnie, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot. Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt otthon a kiszállításkor, a rendeléskor megadott telefonszámon keresni fogja Önt. A másodszori kiszállítás idejét a Tran-O-Flex futárral tudja megbeszélni! Kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük, melyben küldünk egy hivatkozást is, melyre kattintva nyomon követheti, hogy a rendelt csomag merre jár éppen. Az utánvétes csomagküldés díja: 1490,-Ft vidéken (20000,-Ft - húszezer - forint feletti megrendelés esetén kiszállítási díjat nem számolunk fel!);

Átutalásos-, előreutalásos fizetési mód:

Egy esetleges előreutalás esetén, a Trans-O-Flex szállítási díjak kedvezőbben alakulhatnak. Ilyenkor csak a normál csomag szállítási költséget kell kifizetni, az utánvét költsége nincs! Amennyiben ezt a módot választja, kérem jelezze felénk akár e-mailben akár telefonon! Előreutalás esetén a szállítási díj 1290,-Ft

Fizetés Ticket Service utalványokkal:

Áruházunkban jelenleg az alábbi Ticket Service utalványokkal vásárolhat:

- Top Prémium Ajándékutalvány

- Ticket Service beiskolázási Utalvány

Személyes vásárlás esetén természetesen azonnal fizethet ezekkel az utalványokkal mintegy készpénzként használva.

Vidéki rendelés esetén, amennyiben Vásárlási Utalvánnyal kíván fizetni, Önnek előre el kell küldeni a felhasználni kívánt utalványokat, majd az érvényesség ellenőrzését követően küldjük a megrendelt csomagot!

Fizetés SZÉP Kártyával:

Áruházunkban mindhárom SZÉP Kártya (K&H, OTP és MKB SZÉP Kártyák) használhatók vásárlásra de csak a szabadidő zsebből van jogunk é lehetőségünk összeget levonni. Önnek nincs más teendője, mint kiválasztani ezt a fizetési módot, a többit kollégáink intézik és legkésőbb 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Fizetés Erzsébet utalványokkal:

Áruházunkban jelenleg az alábbi Erzsébet utalványokkal vásárolhat:

- Ajándék Erzsébet Utalvány

- Iskolai Erzsébet Utalvány

- Gyermekvédelmi Erzsébet Utalvány

Személyes vásárlás esetén természetesen azonnal fizethet ezekkel az utalványokkal mintegy készpénzként használva.

Vidéki rendelés esetén, amennyiben Erzsébet Utalvánnyal kíván fizetni, Önnek előre el kell küldeni a felhasználni kívánt utalványokat, majd az érvényesség ellenőrzését követően küldjük a megrendelt csomagot!

Ha bármilyen kérdése van a szállítással, termékkel, stb. kapcsolatban, kérem jelezze felénk a 06 30 734-2407 (külföldről: +36 30 734.2407) telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen