Daiwa Prorex Műcsalis pergető táska M/L/XL

E-mail
A Daiwa Prorex Műcsalis Pergető táskái 3 féle méretben - M,XL,XXL - kaphatók.
prorex-mucsalis--taska
Fogyasztói ár20990 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Méret
prorex-mucsalis--taska
prorex-mucsalis-taska-xl
prorex-mucsalis-taska-xxl
Leírás

M-es méret

Ez a vállra vehető pergetőtáska számos műcsali és aprócikk számára nyújt elegendő tárolóhelyet. Műcsalik tárolására és szállítására 3 nagy műcsalis doboz található benne a megszokott 36x22,5x5,5cm-es méretben.

Termékkód               méret
15809-410           38x25x24 cm

XL-es méret

Ez az extra méretű műcsalis és általános pergető válltáska számos műcsali és aprócikk számára nyújt elegendő tárolóhelyet. Műcsalik tárolására és szállítására 2 nagy műcsalis doboz található benne a megszokott 36x22,5x5,5cm-es méretben, valamint egy extra mély, 36x22,5x8,5cm- es méretű műcsalis doboz is jár hozzá, ami szintén prímán belefér. A mély doboz olyan nagyméretű műcsalikhoz is ideális, melyek a lapos dobozokban egyáltalán nem férnek el. Ideális csónakos horgászathoz. Gumibevonatú alsó része megakadályozza, hogy alulról víz, nedvesség jusson a táskába. A két első- és a két oldalzsebben bőven jut hely kisebb csalisdobozok, aprócikkek, jigfejek, stb. biztonságos tárolására. A párnázott vállszíj teljesen telepakolt, nehéz táska esetén is kényelmes. A jókora fő rekeszben a dobozokon túl elég helyet hagy nagyobb dolgok számára is, beosztása tépőzáras határolókkal tetszőlegesen variálható.

Termékkód               méret
15809-420            46x34x27 cm

XXL-es méret

Ha rendszeresen nagyméretű műcsalikkal, wobblerekkel, jerkbaitekkel, swimbaitekkel ered a kapitális rablóhalak nyomába, akkor jó hasznát veszi majd a PROREX XL3 műcsalis táskának. Ez a táska elképesztő mennyiségű tárolóhelyet kínál az XL-méretű műcsalik számára is. A táskát 3 nagy és mély, 36x22,5x8,5cm méretű műcsalis dobozzal együtt adjuk, melyek elsőrangúak olyan nagyméretű műcsalik, jerkbaitek, swimbaitek tárolására, melyek a normál, lapos dobozokba nem férnek bele. A nagy első- és a két oldalzsebben kisebb dobozok és aprócikkek számára még rengeteg hely marad. Gumibevonatú alsó része megakadályozza, hogy alulról víz, nedvesség jusson a táskába. A táska külső anyaga víztaszító és kibír egy rövid záport anélkül, hogy teljesen megszívná magát vízzel. A jókora fő rekeszben a dobozokon túl elég helyet hagy nagyobb dolgok számára is, beosztása tépőzáras határolókkal tetszőlegesen variálható. Ideális táska csónakos horgászatra!

Termékkód              méret
15809-425          46x35x33 cm


Gumibevonatú alsó részük megakadályozza, hogy alulról víz, nedvesség jusson a táskákba.  A párnázott vállszíj teljesen telepakolt, nehéz táska esetén is kényelmes. A táska külső anyaga víztaszító és kibír egy rövid záport anélkül, hogy teljesen megszívná magát vízzel.

Külső anyaga: 100% poliuretán (PVC bevonattal)
Bélés: 100% poliészter