Cormoran Műcsalis Táska

E-mail
A kompakt, funkcionális „Full Shock Protection“ ütésvédelemmel ellátott műcsalis táskák a modern rablóhalas horgászat korszellemét testesítik meg.
mucsalis-taskak
Fogyasztói ár11570 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kiválasztott típus
Leírás

A kompakt, funkcionális „Full Shock Protection“ ütésvédelemmel ellátott műcsalis táskák a modern rablóhalas horgászat korszellemét testesítik meg. A narancsszínű díszítőelemek élettel teli hangsúlyt adnak a táskáknak. A CORMORAN dobozokkal együtt kínált táskák egyesítik a funkcionalitás iránti igényeket az időtlen designnal.

Részletes információ
-Poliészter 600D
Szakadás- és kopásálló anyag vízálló PVC bevonattal.
-Full Shock Protection
Az ütéselnyelő légréteg védi a műcsalis dobozokat és a táska tartalmát az ütés- és nyomás okozta sérülésektől. Ez a légréteges anyag a külső poliészter felület és a bélés közé van beágyazva.
-Cipzárak
Megbízható műanyag spirálcipzárak 7mm-es szélességgel és CORMORAN fogókkal.
-PVC alsó rész
Ettől igazán strapabíró, könnyen tisztítható lesz és további stabilitást is kölcsönöz a táskának.
-Túlnyúló felső rész
Bőven elfedi a fő rekeszt és megakadályozza, hogy a víz a cipzáron keresztül befolyhasson a táska belsejébe. A gyors nyitáshoz csak nyissa fel a túlnyúló fedelet, úgy hozzáfér a cipzárhoz.
-Fogótartó
A táska oldalára helyeztük, hogy gyorsan hozzáférhessen. Univerzális méretű, a legtöbb szokásos fogó illik bele. Tépőzárral zárható.
-Vállszíj
A sorozat minden táskájánál (a hátizsákot kivéve) levehető, párnázott, állítható hordfelülete van.
-Design
Klasszikusan visszafogott, időtálló zöld színben. A narancs díszítőelemek élénkítően hatnak.

 

Műcsalis táska Modell 5001


A sikeres horgászokat gyakran arról is fel lehet ismerni, milyen gyorsan kerül a kezükbe az a csali vagy egyéb apróság, amire szükségük van. Ennek a praktikus, kompakt elöl nyitható, „Full Shock Protection“, azaz ütésvédelemmel ellátott műcsalis táskának hála ez nem okozhat gondot. Összesen 6 műcsalis doboz és egy külső zseb elegendő helyet biztosít. 4 műcsalis dobozt (Cormoran Modell 8047 / 35.5x23x4.5cm) talál a főrekeszben és 2 műcsalis és aprócikkes dobozt (Cormoran Modell 8007 / 20x14.5x4cm) a két oldalzsebben. Nagyon praktikus tartozék a kívül található kemény szemüvegtok, mely könnyen hozzáférhető és védi a szemüveget. Mindkét oldalára került praktikus fogótartó, hogy ez a fontos szerszám mindig gyorsan elérhető legyen. PVC alsó rész gondoskodik a táska terhelhetőségéről és egyszerű tisztíthatóságáról. Füle és állítható, párnázott vállszíja van. A táskában van: 4 műcsalis doboz (Cormoran Modell 8047) és 2 műcsalis és aprócikkes doboz (Cormoran Modell 8007)

Táska méretek: Sz:48 x M:30 x M:21cm beleértve a külső zsebeket
Anyag: 100% poliészter (PVC bevonattal)

Termékkód           méret
65-05001          48x30x21 cm

 

 

Műcsalis táska Modell 5002

Praktikusan kézben vagy lazán vállra véve. Ez a klassz, kompakt pergető táska - „Full Shock Protection“ ütésvédelemmel - ideális arra, hogy minden szükséges műcsalit és apróságot magunkkal vigyünk anélkül, hogy a műcsalis pecát súlyemeléssel kevernénk. Kifinomult választás igényes rablóhalas horgászok számára. 2 műcsalis dobozt (Cormoran Modell 8048 / 27x18.5x4cm) talál majd a főrekeszben és egy kisebb műcsalis és aprócikkest (Cormoran Modell 8007 / 20x14.5x4cm) az első zsebben. A két külső, igen tágas oldalzsebben gyorsan hozzáférhet a szükséges holmikhoz, de kerülhetnek oda további csalisdobozok is. Mindkét oldalára tettünk praktikus fogótartót, hogy ez a fontos szerszám mindig gyorsan elérhető legyen. PVC alsó rész gondoskodik a táska terhelhetőségéről és tisztíthatóságáról. Füle és állítható, párnázott vállszíja van. A táskában van: 2 műcsalis doboz (Cormoran Modell 8048) és 1 műcsalis és aprócikkes doboz (Cormoran Modell 8007)
Táska méretek: Sz:40 x M:15 x M:21cm beleértve a külső zsebeket
Anyag: 100% poliészter (PVC bevonattal)

Termékkód                  méret
65-05002                40x15x21 cm

 

Műcsalis táska Modell 5006


Klasszikus stílusban - ez a szokatlan, oldalt nyíló pergető táska „Full Shock Protection“ ütésvédelemmel készül, 2 osztott fő rekesszel, melyek egy közös fedélen keresztül érhetők el. Jó választás sokat horgászó sporttársaknak és olyanoknak is, akik kifinomult stílusra vágynak. Az alsó fő rekeszben 4 csalisdoboz (Cormoran Modell 8047 / 35.5x23x4.5cm) található, a felső rekeszben pedig bőven marad hely a sok felszerelés számára. A két oldalzseb szintén bélelt, megvédi az ott tárolt horgászcikkeket, eszközöket. Mindkét oldalára praktikus fogótartót helyeztünk, hogy ez a fontos szerszám mindig könnyen hozzáférhető legyen. A PVC alsó rész strapabíróvá teszi a táskát, ráadásul könnyen tisztítható. Ergonómikus kialakítású, állítható vállszíjjal, mely szellőző megoldással párnázott.
Táska tartalma: 4 műcsalis doboz (Cormoran Modell 8047)
Táskaméret: Sz:47 x M:24 x M:30cm beleértve a külső zsebeket
Anyag: 100% poliészter (PVC bevonattal)

Termékkód                  méret
65-05006                47x24x30 cm

 

Műcsalis táska Modell 5004


Ez a táska tökéletes, ha sok dolgot kell elrakni. Az időtálló design és a praktikus szemlélet kombinációja összetéveszthetetlenné teszi ezt az oldalán nyíló, „Full Shock Protection“ ütésvédelemmel ellátott pergető táskát. 4 műcsalis doboz (Cormoran Modell 8048 / 27x18.5x4cm) található az alsó részben, ami a táska oldalából hozzáférhető. Felette ott a nagy fő rekesz a többi holminak. A helytakarékos megoldásnak köszönhetően ez a táska ideális csónakos horgászok számára is. Jókora első zseb fogadja be a szerszámokat és egyéb eszközöket, az elöl lévő hálós zsebben és 4 tágas oldalzsebben, mindennek jut hely, amire egy profi horgásznak szüksége lehet. Minkét oldalra praktikus fogótartó került, hogy ez a fontos szerszám mindig könnyen elérhető legyen. A túlnyúló felső rész megvédi a főrekeszt, hogy a cipzáraknál
víz csurogjon be a táskába. Erős PVC alsó résszel, fülekkel és állítható, vastagon párnázott vállszíjjal készül. A táskában van: 4 műcsalis doboz (Cormoran Modell 8048)
Táska méretek: Sz:40 x M:24 x M:39cm beleértve a külső zsebeket
Anyag: 100% poliészter (PVC bevonattal)

Termékkód                méret
65-05004              40x24x39 cm

 

Műcsalis táska Modell 5005


Rend a hátizsákban és tökéletesen kényelmes szállítás az örömteli horgászat záloga. A kifejezetten pergető horgászoknak fejlesztett hátizsák több mint elég helyet kínál a szükséges felszerelés számára. Ha tele is van pakolva, az állítható, vastagon párnázott vállszíjakkal kellemes vinni azt. A 4 darab műcsalis doboz (Cormoran Modell 8047 / 35.5x23x4.5cm) az alsó fő rekeszben praktikusan, elölről hozzáférhető egy átlátszó hálós borítás lecipzárazásával akár úgy is, hogy közben a felső rekesz is teljesen nyitva maradhat. Van még a hátizsákon egy nagy első zseb integrált rekeszekkel kisebb felszerelési tárgyaknak, valamint 2 tágas, ütésvédett oldalzseb is. Nagyon praktikus tartozék a táskán kívül elhelyezett szemüvegtok, mely könnyen elérhető és hatékonyan óvja a szemüveget. A PVC alsó rész miatt a hátizsák egyszerre strapabíró és könnyen tisztítható. A táska tartalma: 4 műcsalis doboz (Cormoran Modell 8047)
Táskaméret: Sz:40 x M:24 x M:39cm beleértve a külső zsebeket
Anyag: 100% poliészter (PVC bevonattal)

Termékkód             méret
65-05005            40x24x39 cm