Cormoran K-Don Twitch & Spin pergető horgászbot család

E-mail
Ultramodern, rövid pergető horgászbotok
22-0028215_1-1_k_don_twitch_spin
Fogyasztói ár22300 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Méret
Leírás

Filozófiánk világos, ami a modern műcsalis horgászatot illeti: határokat húzni nem a mi stílusunk, kompromisszumokat kötni meg nehezünkre esik. Hogy ezeket nem is tettük, arról meggyőződhet, amint egy K-DON termékkel horgászni kezd. A K-DON kínálat fejlesztésekor egy további szempont játszott szerepet: véleményünk és tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nagy halak fogása az esetek zömében nem a véletlen műve. Horgásztudás, és a vízalatti világ törvényszerűségeinek ismerete az egyik oldal, a megfelelő felszerelés, és a modern eszközök optimális használata adott körülmények között, ez a másik fele. Odafigyeltünk arra, amit nemzetközi csapatunk rablóhalas horgászai javasoltak, és összhangba hoztuk azt saját tapasztalatainkkal. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült tökéletesen hozzáigazítani a K-DON termékcsaládot a modern horgászmódszerek elvárásaihoz. Ime egy áttekintés a K-DON termékcsaládról.

Az SM24 High Power Carbon szénszálas alapanyag a K-DON horgászbotoknak gyors akciót kölcsönöz, rengeteg erőtartalékkal, és kifinomult csalivezetést tesz lehetővé. Saját Sensi-Touch csavaros orsótartónkkal, könnyű SiC gyűrűkkel és tökéletes elosztású nyélborítással készítjük.

 

Twitch & Spin

Ultramodern rövid pergetőbotok műcsalis horgászathoz süllőre, csukára, sügérre. vagy épp pisztrángra. Tökéletes kialakítású pálcák wobblerek, jigek és más műcsalik megfelelő mozgásának életre keltéséhez. Erősek és gerincesek, határozott bevágással biztos az akadás és a fárasztás élménye. A Twitch & Spin modellek könnyűek, tökéletesen kiegyensúlyozottak az órákon át tartó, fáradtságmentes pergetéshez.

-SM24 karbon blank

-Szupergyors akció

-Sensi-Touch csavaros orsótartó

-Könnyű SiC gyűrűk

-Parafa nyél

-Szövet bottartó zsák

 

 

Cikkszám Horgászbot
hossza
Dobósúly Szállítási
méret
Tagok
száma
Súly Gyűrűk
száma
Bruttó ár
22-0028215 2,1m 7-28g 111cm 2 125g 7 22300.-
22-0038245 2,4m 10-38g 126cm 2 165g 8 26055.-