Cormoran Corman GTR Spin pergető horgászbot család

E-mail
Könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott, kitűnő alkatrészekkel rendelkező pergető bot
cormoran corman gtr spin.pngcormoran corman gtr spin.png
Fogyasztói ár20490 Ft
Kedvezmény
Ár / db20490 Ft
Horgászbot mérete
cormoran corman gtr spin.png
cormoran corman gtr spin2
Leírás

Cormoran Corman GTR Spin olyan, amilyennek egy modern pergetőbotnak lennie kell: könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott, kitűnő alkatrészek felhasználásával profik tervezik és építik. A botsorozat lelke a High Modulus karbonból készült blank, melynek nyélrésze egy keresztmintázatú karbon megerősítést is kapott. Minőségi komponensek, professzionális kivitelezés, ezek mind jól jellemzik ezt a botcsaládot, ami árkategóriájában aligha múlható felül.

Corman GTR Ultra Light Spoon & Spin

Ultrakönnyű pergetőbotok tiszta karbon tűspiccel "finesse" horgászathoz, mini csalikhoz. A spicc rendkívül érzékeny kapásjelző is egyben, a legóvatosabb kapást is jelzi.

Corman GTR Light Spin &Jig

Kifejezetten sügér, pisztráng és domolykó kis csalis horgászatára fejlesztettük ki. A tiszta karbon tűspicc nagyon érzékenyen reagál mindenre, ami a zsinór másik végén történik, és továbbítja a jeleket a High Modulus karbon blankba egészen a nyélig. A 2.60m hosszú változat kitűnő választás élőcsalis sügérhorgászatra is.

Corman GTR Medium Light Spin

Rövid, feszes pergetőbot, mely a kisebb műcsalikat, körforgókat, támolygó villantókat, wobblereket és jigeket célzottan távolra repíti és átütő erejű bevágásra képes. A fárasztást nyugodtan gyorsra foghatjuk ezzel a pálcával, a blank erejének és rugalmasságának köszönhetően mi irányítunk egészen a merítésig.

Corman GTR Medium Spin & Jig

Erőteljes pergetőbot ultragyors spiccakcióval süllő és csukapergetésre. Szinte minden általánosan használt műcsali jól vezethető a bottal.

Corman GTR XL-Bait

Rövid, erős botok nagytestű rablóhalak horgászatához XL méretű csalikkal. Ezek a botok a High Modulus karbon blanknak köszönhetően meglehetősen feszesek, játszva repítik nagy távra a nehéz csalikat is és kellően érzékenyek a kapások jelzéséhez.

Corman GTR XXL-Bait

Rövid, feszes és erős botok XXL méretű csalikkal történő horgászatra nagytestű rablóhalakra akár édesvízen, akár tengeren. Mindenek előtt XXL formátumú gumihalakat lehet velük tökéletesen életre kelteni.