Daiwa Windcast Carp pontyozó horgászbot

E-mail
Vékony, gyors, pontos és jókora erőtartalékokkal bír - ezek a
tulajdonságok jellemzik a DAIWA új WINDCAST pontyos botcsaládját.
windcast-carp
Fogyasztói ár38490 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Méret
windcast-carp
windcast-carp-2
windcast-carp-3
windcast-carp-4
windcast-carp-5
windcast-carp-6
windcast-carp-7
Leírás

Vékony, gyors, pontos és jókora erőtartalékokkal bír - ezek a tulajdonságok jellemzik a DAIWA új WINDCAST pontyos botcsaládját. Minden blank új tervezésű, az elődmodellekhez képest gyorsabb, könnyebb és a dobásban is precízebb. A vékony 3K woven karbon blank kézbe véve igencsak kiegyensúlyozott, nagy távolságból is határozottan irányíthatunk vele akár kapitális halat is, hisz elegendő erőtartalékkal bír. Az igényekre való tekintettel azonnali hatállyal bekerült a kínálatba három új, 50mm-es keverőgyűrűvel szerelt modell (11684-361, 11684-365, 11684-390).

WINDCAST STALKER CARP
A pontyos társadalomban a stalker, azaz cserkelő botok egyra nagyobb népszerűségre tettek szert, az új Windcast Stalkerek kidolgozása minőségi és elképesztő erőtartalék van a botokban. A 3K woven karbon blank igen vékony, nagyon könnyű és kézbe fogva kiegyensúlyozott. A spiccakció a rövid zászlón érkező gyors kirohanásokat is példásan csillapítja, csökkenti a leakadások kockázatát is.

WINDCAST SPOD CARP
A Wincast Spoban rengeteg erő van ahhoz, hogy etetőrakétáit a távoli etetésekre is biztonsággal eljuttassa. A terhelhető blankokat úgy konstruálták, hogy folyamatosan végrehajtott számos dobás után sem lép fel bennük az anyagfáradás, a tartós rakétázás magas terhelését is bírják. Spiccakciójának köszönhetően nagyon gyorsan feltöltődik a bottest, és viszonylag kis erőráfordítással nagyon nagy távok elérésére képes.

 

Műszaki kivitel:

► 3K szőtt karbon blank
► Gyors spiccakció
► Fuji ® orsótartó
► Kétlábas titánium-oxid gyűrűk
► 3K karbon nyéltag