Daiwa Fuego LT pergetőorsó család

E-mail
2018-as Daiwa Fuego LT pergetőorsó család.
flt-2500d
Fogyasztói ár34990 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Méret
Leírás

2018-as Daiwa Fuego LT pergetőorsó család.

FUEGO LT

Az új Fuego LT meggyőzőereje pehelysúlyában és erejében rejlik. A Fuego LT sorozatot az új LT koncepció mentén fejlesztettük, a sikeres DAIWA technológiát ágyaztuk be a Light & Tough koncepcióba. A modern DS5 karbon kompozit alapanyag felhasználásával a DAIWA az orsók súlyát tovább tudta csökkenteni, merevség és terhelhetőség tekintetében ez az anyag messze felülmúlja a megszokott ABS kompozitokat (a 2500-as méret 205gramm). A Fuego sorozat tagjainak igen csekély a súlya, miközben az elérhető maximális erőhatásra képesek. Az új Tough Digigear hajtóműkonstrukció lehetővé tette, hogy csökkentett orsóház-méret mellett is jobb erőátvitelt érjünk el, és a terhelhetőséget is fokozni tudtuk. A MagSealed megoldás tökéletes védelmet nyújt a víz és szennyező részecskék orsóházba jutása ellen. Az ATD fék késlekedés nélkül indul, és a fékerejét is optimalizáltuk. Fékerő: 1000/2000: 4kg, 2500/3000: 10kg, 4000/6000: 12kg A 6000-es méret Power-Handle hajtókargombbal kerül forgalomba, mely igen kényelmes, kimondottan nagy terhelés esetén jön jól - ideális feederezéshez és nagyhalas horgászathoz.


►► LT (Light & Tough)
►► DS5 orsóház
►► MAGSEALED® orsóház
►► 6 golyóscsapágy
►► AIR ROTOR®
►► TOUGH DIGIGEAR® hajtómű
►► ATD™ fékrendszer
►► Infinite Anti-Reverse® visszaforgásgátló
►► Cross Wrap™ keresztirányú zsinórfektetés
►► Silent oscillation dobemelés
►► Alumínium Air Spool dob
►► CNC esztergált alumínium hajtókar
►► AIR BAIL® felkapókar
►► Twist Buster® II zsinórvezető görgő

 

Kompakt felépítés

Ezzel a megoldással mérnökein anélkül szabadították meg az orsókat a felesleges súlytól, hogy engedményt tettek volna az erő és teherbírás terén, valamint a zsinórkapacitás is változatlan maradt. Az újragondolt orsóház design-nak és az erősebb hajtásnak köszönhetően az új LT orsók a Daiwa valaha gyártott legkönnyebb és legerősebb pergetőorsói.

Zaion & DS5

A Zaion és a DS5 extrém erős és teherbíró karbon-kompozit anyagok, a Daiwa technológiai fejlesztésének eredményei.A karbon-kompozit anyagok használata lényegesen könnyebbé, mégis erősebbé teszi az orsókat az orsógyártásban általánosan használt kompozit anyagokhoz képest. Mivel ezek a karbon-kompozit anyagok nem rozsdásodnak, tengeri használatra is optimálisak. A könnyű, erős és rendkívül hosszú élettartamú anyag ideális az orsógyártás számára.

Alumínium Air Dobok

A dob design, méretezés és anyagerősség analízise alapján jelentősen csökkenteni tudtuk a dobok tömegét. Ezek az új alu dobok, amelyek tovább növelik az orsók kiegyensúlyozottságát jóval könnyebbek, mint a jelenlegi, ABS műanyagból készített Air dobok.

Erősebb fékteljesítmény

A fékrendszer egy sor módosításon esett át. A dobok belső csapágyazását, a tengelykonstrukciót és a fékállító gomb felületét úgy alakítottuk át, hogy ettől az ATD fék még erősebb lett. Bár az LT orsók mérete és súlyacsökkent, sokkal nagy obb fékerőt nyújtanak, mint elődeik.

Tough Digigear

Orsótervező mérnökeink igyekeztek minden korábbinál erősebbé tenni a Digigear hajtóművet. Górcső alá vették és módosították a hajtókerék méretét, anyagának erősségét, a ogaskerekek fogainak szögét és azok méretét is. A változtatás minden elemét lépésről lépésre teszteltük és mindent részletekbe menően kidolgoztunk. Az eredmény igazi áttörés lett.

Hajtókarok

Az új fejlesztésű hajtókar design középpontjában az erősség és a megfelelő erőátvitel áll. Ezzel a módosítással szintén súlycsökkentést sikerült elérnünk.