DVD - A harcsázás rejtelmei, I-IV részek

E-mail
A harcsázás rejtelmei DVD Koós Ferenccel I-IV részek
958af1ae91bdf971e0b3e778dc84b5cb.jpg
Fogyasztói ár2400 Ft
Kedvezmény
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_dara
Leírás

Az első részben a harcsa megkeresésére, tartózkodási helyeinek felderítésére fektettük a hangsúlyt, amit a részletesen bemutatott, fogásokkal alátámasztott harcsajelek alapján, akár a téli időszakban is elkezdhetünk. Elkészítjük a tavasz egyik legeredményesebb harcsafogó eszközét az óriásantennás úszót. Változatos, gyönyörű helyszíneken keressük, fogjuk a harcsákat.
Ez a filmsorozat széleskörűen, a lehető legrészletesebben mutatja be a harcsa horgászatát, annak szépségeit, sokoldalúságát. Feltárja mindazt a tudást, "titkot", ami közelebb viheti Önöket a természet csodálatos vízi világának e kicsit misztikus, titokzatos lakójához: a szürkeharcsához.

 

A második rész a harcsahorgászat legeredményesebb időszakát, a tavaszt mutatja be. Ismerteti azokat a jelenségeket, történéseket, amik a harcsák életében, táplálkozási szokásaiban meghatározó szerepet játszanak. Foglalkozik a fogós, sekélyvízi élőhalas módszerekkel és a nappali horgászat eszközeivel. Elkészítjük az előkés csúszó úszót. A filmben átfogó képet adunk a harcsák ívási szokásairól.

 

Koós Ferenc harcsafogó nagymester elkészítette a várva várt harmadik filmet, ami a nyári horgászat rejtelmeibe nyújt betekintést. Bemutatja a harcsák mindennapi életét - fantasztikus víz alatti felvételek segítségével - és ismerteti a nyári változékony időjárásnak megfelelő legfogósabb módszereket.


A komoly kihívást jelentő őszi harcsázást ismerteti a sorozat utolsó része. Részletesen foglalkozik a „láthatatlan” életmódot folytató nagy harcsák horogra kerítésének lehetőségeiről, a vadászat alapjai kapcsán. A harcsapergetés eszköztárból, a sekély vizekre alkalmas műcsalikból a gyakran használt típusokat mutatja be harcsafogó mester. Átfogó képet kapunk a kapás, bevágás, fárasztás és a kiemelés kényes műveleteiről.
A négy részből álló, immár teljes filmsorozat széleskörűen, a lehető legrészletesebben mutatja be a harcsa horgászatát, annak szépségeit, sokoldalúságát. Feltárja mindazt a tudást, „titkot”, ami közelebb viheti Önöket a természet csodálatos vízi világának e kicsit misztikus, titokzatos lakójához, a szürke harcsához.

 

Megrendeléskor kérem, hogy tüntesse fel, hogy melyik részt vagy részeket kivánja megvásárolni!