BIG FISH 60-120g szett + AJÁNDÉK Baby csuka párna

E-mail
Ajándéknak vagy kompakt teleszkópos botot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kedvező összeállítás megvétele a cél.
A szett tartalma:
- Kamasaki Big Fish 60-120g 3m bot
- Arno Black Cat 5000 orsó
+ 43 cm-es csuka baby párna
12045-18812045-188
Ár12870 Ft
Fogyasztói ár9880 Ft
Kedvezmény-2990 Ft
Ár / kg
Leírás

Big Fish 60-120 szett + Csuka baby párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Azon horgászoknak, akik szeretik élvezni a teleszkópos botok adta kompakt megoldásokat, kiváló lehetőséget kínál a Kamasaki Big Fish 60-120-as szettje.

Az IM6 karbon anyagból készült bottest kiváló minőségű SIC gyűrűkkel szerelt. Ellenáll a nagy halak fárasztása során fellépő erőhatásoknak, legyen szó pontyról, csukáról, vagy éppen kisebb harcsákról. A ’B’ akciójú bot nyéltagja osztott parafa/eva, betétes menetes orsótartóval szerelt, mely borítása révén jó fogást biztosít a nagy halak fárasztása közben.

A bottal tökéletes összhangban képezi a szett részét egy 5000-es méretű, masszív, grafit testű Black Cat orsó, amelynek a letisztult fekete színű grafit testében, 3 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt, ami párosul egy megfelelő fékrendszerrel.

Plusz a szetthez jár egy csuka baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt teleszkópos botot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kedvező összeállítés megvétele a cél.

A szett tartalma:

- Kamasaki Big Fish 60-120g 3m bot

- Arno Black Cat 5000 orsó

+ 43 cm-es csuka baby párna