Cormoran K-Don Baitjigger 2,4m-es pergető horgászbot

E-mail
Középméretű csalikhoz, csuka és süllő horgászatához ajánljuk
22-0071245_1_cormoran_k_don_baitjigger
Ár28855 Ft
Fogyasztói ár23990 Ft
Kedvezmény-4865 Ft
Ár / kg
Leírás

Filozófiánk világos, ami a modern műcsalis horgászatot illeti: határokat húzni nem a mi stílusunk, kompromisszumokat kötni meg nehezünkre esik. Hogy ezeket nem is tettük, arról meggyőződhet, amint egy K-DON termékkel horgászni kezd. A K-DON kínálat fejlesztésekor egy további szempont játszott szerepet: véleményünk és tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nagy halak fogása az esetek zömében nem a véletlen műve. Horgásztudás, és a vízalatti világ törvényszerűségeinek ismerete az egyik oldal, a megfelelő felszerelés, és a modern eszközök optimális használata adott körülmények között, ez a másik fele. Odafigyeltünk arra, amit nemzetközi csapatunk rablóhalas horgászai javasoltak, és összhangba hoztuk azt saját tapasztalatainkkal. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült tökéletesen hozzáigazítani a K-DON termékcsaládot a modern horgászmódszerek elvárásaihoz. Ime egy áttekintés a K-DON termékcsaládról.

Az SM24 High Power Carbon szénszálas alapanyag a K-DON horgászbotoknak gyors akciót kölcsönöz, rengeteg erőtartalékkal, és kifinomult csalivezetést tesz lehetővé. Saját Sensi-Touch csavaros orsótartónkkal, könnyű SiC gyűrűkkel és tökéletes elosztású nyélborítással készítjük.

 

BaitJigger

A blank szupervékony, a spicc kemény,az alsó rész pedig oda teszi magát, ha kemény ellenállásra van szükség. Mindenek előtt  a bot súlya okoz majd kellemes meglepetést, órákon át fáradságmentesen lehet vele pergetni. Ezzel a bottal könnyű lesz életet lehelni a gumihalakba és a nagy, ravasz ragadozókat is támadásra fogják vele bírni. Ha hiszik, ha nem , speciális blank konstrukciójának és dinamikájának köszönhetően ezzel a bottal kis műcsalikat, akár könnyű körforgókat is lehet nagy távolságra dobni.

 

Cikkszám Horgászbot
hossza
Dobósúly Szállítási
méret
Tagok
száma
Súly Gyűrűk
száma
22-0071245 2,4m 30-70g 126cm 2 175g 8