Wizard pergetőtáska és kesztyű szett + Ajándék Sügér párna

E-mail
A Wizard táskás összeállítás minden ragadozóhalas horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely igazán minőségi elemekből épül fel, akár a téli pergetésekhez is komfortosságot adva.
A szett tartalma:
- Wizard pergetőtáska 4 dobozzal
- Wizard neoprén pergetőkesztyű
+ 49cm-es Sügér párna
12045-20412045-204
Ár20970 Ft
Fogyasztói ár15490 Ft
Kedvezmény-5480 Ft
Ár / kg
Leírás

 Wizard pergetőtáska szett + Sügér párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Wizard táskás összeállítás minden ragadozóhalas horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely igazán minőségi elemekből épül fel, akár a téli pergetésekhez is komfortosságot adva.

A Wizard pergetőtáska, rendkívül kompakt méretű termék, szállítása könnyű, cserkeléshez is kiváló választás. Vállpántja kellően erős, természetesen szabályozható méretekkel. A táska vízhatlan anyagot kapott, mely elején, kapcsos kialakítással egy plusz kisebb méretű fogantyús, akár külön használható, kis méretű táska is helyett kapott. A külön részen kívül, az oldalán 2 zseb is található, melyek hálós kialakítást is kaptak.

A belseje egyterű, melyben az optimális helykihasználás miatt, található 4 db. egyforma, bár különböző belső elrendezésű pergető doboz is.
A dobozok méretei: 27x18x4 cm.
2 féle elrendezésű dobozt kapunk. Kettő darab 3 egyforma részből, majd 15 retesszel variálható kialakításút és két darab 4+1-es (4 kisebb és 1 nagy rész) elrendezésűt, 14 variálható retesszel.

A hármashorgok és egyéb csalik szelekciója tökéletesen kialakítható a dobozok által, praktikus tárolási és szállítási egységet képezve.

A táska külső méretei:
Magasság: 20 cm
Szélesség: 35 cm
Mélység: 25 cm

Plusz a táska mellett, ebben az összeállításban egy újdonság is helyt kapott, a Wizard neoprén kesztyűje. A Wizard kellékektől megszokott, neonzöld dizájn a kesztyűn is természetesen helyt kapott, szürke és fekete anyagok kiséretében. A felső része neoprén, a belseje pedig 2 csúszásmentes anyag ötvözete, amik garantálják a tökéletes használatot, ami magában foglalja a halak biztos kiemelését is a vízből, hátuknál fogva.

Osztott ujjazásának köszönhetően, viselete használati funkcióit tekintve is komfortos, 3 vágott és 2 teljes ujjrész került rajta kialakításra, melyek dobásoknál és az orsó tekerésénél fognak előtérbe kerülni.

A kesztyű tökéletesen a kézfejre simul, univerzális méret, mivel a csuklón tépőzárral fixálható, szeles időben is kiváló variáns.

Az őszi, téli időszak praktikus pergető kiegészítője, komfortossága mellett, a hasznossága, a ragadozók stabil megfogását is elősegíti.

Plusz a szetthez jár egy Sügér párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy profi párost keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Wizard pergetőtáska 4 dobozzal
- Wizard neoprén pergetőkesztyű
+ 49cm-es Sügér párna