Salmo wobbler szett 11 pergető dobozzal

E-mail
Salmo wobblerek praktikus rendező dobozban!
energo_salmo_szett
Ár8580 Ft
Fogyasztói ár5490 Ft
Kedvezmény-3090 Ft
Ár / kg
Leírás

Salmo wobbler szett pergető dobozzal

Wobbler szett praktikus rendeződobozban népszerű wobblerekkel akciós áron!

FISHING BOX ORGANIZER TIP.442
Prakitkus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinkenk megfelelően alakítható.

SALMO WOBBLER EXECUTOR IEX7SDR RHP

Ezzel a természetes mintázatú executorral a mélyebb rétegeket horgászhatjuk meg, ahol csukák és süllők ronthatnak rá.

SALMO WOBBLER EXECUTOR IEX7SDR GT

Egy tradícionális, jól kitalált alak, egy részleteiben is kidolgozott forma. Megbízható, közepes frekvencia jellemzi, ami a meghökkentő színekkel együtt nagyon fogóssá teszi. Szintén csuka-süllő mágnes.

SALMO WOBBLER SLIDER SD7F PUT

Ezt a típust még 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. Feltűnő mintázat és a jól bevált forma= a csukák kedvence.

Salmo Frisky  FR7DR OC

Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Mélyebb vizek süllőit, csukáit vehetjük üldözőbe általa.

Eredeti ár: 8.580.-

Akciós ár: 5.490.-

Cikkszám: 12044-989