Salmo szett 3 pergető dobozzal

E-mail
Akciós Salmo szett 3 rendező dobozzal.
akcios_salmo_szett_3
Ár9510 Ft
Fogyasztói ár5990 Ft
Kedvezmény-3520 Ft
Ár / kg
Leírás

Salmo Szett 3 rendező dobozzal

Wobblerszett praktikus rendeződobozban népszerű wobblerekkel akciós áron!ű

FISHING BOX ORGANIZER TIP.442
Praktikus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinknek megfelelően alakítható.

Salmo Hornet 3,5 cm  H3F RTS

Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Méretét tekintve nem nagy, mégis hihetetlenül eredményesen horgászhatunk vele.  Mélyre törő változat, mely csukák süllők kedvence lehet folyó-, és állóvízen egyaránt.

SALMO WOBBLER STING S9F GCS

Több szempontból is speciális ez a típus. Egyrészről beépített csörgő golyókkal rendelkezik, melyek a szokásos vibráción túl hanggal is csalogatják a ragadozókat. Igazi felszín közeli wobbler, a fényváltások csalija, süllőre balinra egyaránt.

SALMO WOBBLER SLIDER SD5S BE

Ezt a típust még 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. Már-már hihetetlenek azok a szín kombinációk, melyeket a Salmo talál ki a csukák ellen. Mentségükre legyen mondva, fogósak is.

SALMO WOBBLER FR7DR OC

Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Egy közepesen mélyre törő csali, mely a csukák és süllők kedvence.

Eredeti ár: 9.510.-

Akciós ár: 5.990.-

Cikkszám: 12044-981