Salmo szett 10 pergető dobozzal

E-mail
Akciós Salmo szett 10 rendező dobozzal.
akcios_salmo_szett_10
Ár10810 Ft
Fogyasztói ár5990 Ft
Kedvezmény-4820 Ft
Ár / kg
Leírás

Akciós Salmo Szett 10 pergető dobozzal

Wobblerszett praktikus rendeződobozban népszerű wobblerekkel akciós áron!

FISHING BOX ORGANIZER TIP.442
Prakitkus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinkenk megfelelően alakítható.

SALMO WOBBLER CHUBBY DARTER CD3 GMO

Amióta 2002-ben bemutatta a Salmo a Chubby Dartert, a világ első vertikális wobblerét, horgászok százai próbálták ki és alkottak véleményt róla. Mialatt számtalan faj, sok-sok egyedét kifogták, megtanultak egy új wobblervezetési technikát és egy vadonatúj horgászatot. Egy igazi sügerező csali, ami lékhorgászatok során is bizonyított már.

SALMO WOBBLER EXECUTOR IEX7SDR RHP

Egy tradícionális, jól kitalált alak, egy részleteiben is kidolgozott forma. Megbízható, közepes frekvencia jellemzi, ami a meghökkentő színekkel együtt nagyon fogóssá teszi. Viszonylag mélyre tör, ahol a csukák és süllők támadásaira számíthat.

SALMO WOBBLER SLIDER SD7S WRPH

Ezt a típust még 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. A csukák egyébként is kivételesen agresszív ragadozók, de ha meglátják ezt a szétmarcangolt mintázatot, egyszerűen megvadulnak.

Salmo Frisky  FR7DR OC

Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Viszonylag mélyre merül, csukák süllők ronthatnak rá.

Eredeti ár: 10.810.-

Akciós ár: 5.990.-

Cikkszám: 12044-988