Outdoor pergetőtáska szett

E-mail
Komplett pergető táska, hasznos kiegészítőkkel, ajándék DVD-vel
outdoor-pergetotaska-szett
Ár16280 Ft
Fogyasztói ár10990 Ft
Kedvezmény-5290 Ft
Ár / kg
Leírás

Outdoor pergetőtáska szett

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az Outdoor táskás összeállítás minden ragadozóhalas horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely igazán minőségi elemekből épül fel, akár a tilalom utáni pegetésekhez egy jó lehetőséget adva a csalik tárolásához 1-2 kiváló kiegészítővel

A Deluxe egy pergető horgászoknak készített nagyméretű táska, melyben kényelmesen tárolhatók és szállíthatók nagyobb méretű műcsalis dobozok. Oldalán több apró cikkes zseb található. Nagyméretű szivacsos vállpántjának köszönhetően kényelmesen szállítható. Merev alsó része biztosítja csalis dobozaink biztonságát is.
Mérete: 35x37x20 cm

A táska mellett, egy Aventuri digitális mérleg is a szett része, mellyel 20 gramm pontossággal, akár 40 kg-ig is mérhetünk. Állíthatjuk rajta a mérési egységet, tudunk tárázni, ezáltal egy nagyon jól használható digitális mérleget vehetünk kézbe. 2db AAA elemmel működik.

Plusz egy Outdoor lebegő fogó is tartozék, ami csónakos horgászatnál igazi praktikumot jelent. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél, mely a nyél részen olyan speciális bevonatot kapott, mely nem engedi, hogy az egész fogó a víz alá süllyedjen.

Végül pedig, hogy a ragadozóhalak horgászatához a kedvet is meghozzuk, egy Koós DVD- vel is gazdagszik a szett gazdája, melyben a kapitális harcsák horgászatához kapunk 1-2 igazán hasznos információt.

A szett teljes tartalma: 

- ET Outdoor Deluxe pergetőtáska
- Aventuri digitális mérleg
- Outdoor lebegő fogó
- A harcsázás rejtelmei 3. dvd