DOUBLE TIP - BANAX szett + AJÁNDÉK ponty párna

E-mail
Ajándéknak vagy kedvező többcélú bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.
A szett tartalma:
- Carp Expert Double Tip 3,9m Heavy 3lbs bot
- Banax Helicon 5600NF orsó
+ 60 cm-es Óriás ponty párna
12045-18612045-186
Ár51490 Ft
Fogyasztói ár36290 Ft
Kedvezmény-15200 Ft
Ár / kg
Leírás

Double Tip - Banax szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A többcélú felhasználást kedvelő pecások igényeit figyelembe véve készült el a Double Tip - Banax összeállítás.

A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra menni, egy bottal is megoldható két módszer, igazodva az adott helyzetekhez. A bot lényege a változtatható első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tag egy mozdulattal feederesre cserélhető. A 390 centiméteres 3 librás botból, azonnal egy heavy feeder alkotható, amivel a 100 méter feletti távolságok is elérhetőek. A Bot IM12 –es karbonból készült, garantálva a karcsú és könnyed blankot, amellett, hogy a hihetetlen erejét megőrzi. Ajánljuk minden olyan horgásznak, akik egyaránt előnyben részesítik a bojlizást és a feederezést egyaránt.

A Banax Helicon NF széria a ponty és bojlis horgászok körében már-már legendának számít. Megbízhatóságával nagyon sokakat lenyűgözött. Mérete és súlya nem csekély, ami a felhasznált anyagoknak is köszönhető, egy igazi nagyhalas orsó. Tökéletes párost alkot a Double Tip horgászbotttal, a szett részét képezve.

Technikai paraméterei méltán elősegítik a megelégedettségi ráták növekedésében, melyek a következőek:

Ami egyből szembetűnő, az a nagyméretű kúposított dobja, mely feltétele a hosszú és pontos dobások kivitelezésének. A 100 méter feletti helyek elérésben a csigás dobemelés is támogatja, mely miatt a zsinór menetei feltekerés után egymás mellé fognak kerülni, majd dobáskor akadálymentesen szaladhatnak le a dobról.

A masszív orsótestben 5+1 csapágy kapott helyet, mely felel a sima és egyenletes futásért. A csúszásmentes hajtókar megtekerése után, ez a tényező alátámasztódik egyből. Óriáslamellás fékrendszere megfelelően állítható és fárasztás közben is letapadásmentesen adagolja a zsinórt. Elsőfékes modell, mely kiegészül egy hátsó nyeletőfékkel, ami az éjszakai horgászatok közben rendkívül jó szolgálatot fog tenni.

Plusz a szetthez jár egy óriás ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező többcélú bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- Carp Expert Double Tip 3,9m Heavy 3lbs bot

- Banax Helicon 5600NF orsó

+ 60 cm-es Óriás ponty párna