Kamasaki tavaszi harcsázó horgász szett

E-mail
Komplett harcsázó horgász felszerelés
kamasaki-harcsazo-horgasz-szett
Ár22570 Ft
Fogyasztói ár14990 Ft
Kedvezmény-7580 Ft
Ár / kg
Leírás

Kamasaki tavaszi harcsázó szett

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett, ami a kezdő harcsásoknak is kitűnő alternatívát ad.

A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A szerencsefaktor után már "csak" ki kell fárasztanunk ezt a nemes ellenfelet, amihez nem mindegy, hogy milyen felszerelést használunk.

Szettünk gerincét egy 100-300g-os Kamasaki Super Cat bot alkotja, mely kompozit anyagának köszönhetően rendkívül jó teherbírási értékekkel rendelkezik, emellett a fehér átmenetes külseje is kiváló dizájnnal van felvértezve.

A bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó Blue Metal 7000-es orsót, mely masszív kialakításának hála, megbírkózik a nagyobb bajszosokkal is. Fékrendszere masszív kialakítású. Az orsótest erős graft, a dob pedig természetesen fém.

A szerelék elkészítéséhez, tartalmaz a csomag egy Kamasaki csúszós kialakítású úszót is, melyet csak fel kell fűzni a főzsinórra, alul felül meg kell ütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog.

Ezenkívül tartozék 100 méter 0,30mm-es Super Braid fonott és egy csomag harcsázó horog is, így csak a csaliról kell horgászat előtt gondoskodni.

A szett a szerencsén kívül szinte mindent tartalmaz, ami egy izgalmas harcsafogás kelléke kell legyen. Tapasztalattól függetlenül mindenkinek ajánljuk ezt a kiváló ár-érték aránnyal bíró szettet, aki szeretné kipróbálni a hazai legnagyobb ragadozónk horgászatát.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki Super Cat 100-300g harcsázó bot
- Arno Blue Metal 7000 orsó, zsinórral töltve
- 100m 0,30mm-es Super Braid fonott zsinór
- Kamasaki csúszó úszó
- 1 csomag Kamasaki P8403BN harcsázó horog 5/0 méret