ET Emerald Power Feeder szett + Ajándék Ponty párna

E-mail
A medium feederes horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az Emerald Power Feeder szett.
A szett tartalma:
- EnergoTeam Emerald 3,6m Feeder bot
- EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó
+ 60 cm-es Ponty párna
12045-20712045-207
Ár28270 Ft
Fogyasztói ár20290 Ft
Kedvezmény-7980 Ft
Ár / kg
Leírás

Emerald Power Feeder szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A médium feederes horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az Emerald Power Feeder szett.

Anyaga IM6-os karbon. A bot optimális dobósúlya médium kategóriába sorolt, 40-60 gramm. A kopásálló SIC gyűrűsor ideális elhelyezésű, mely fárasztás során tökéletesen osztja szét a terhelést a bottesten. Az orsótartó csavaros, a nyél borítása kiváló portugál parafa, megjelenése tökéletes. A bothoz két különböző erősségű spicctag jár, így a bot egyaránt alkalmas keszegezésre, illetve pontyozásra is. A bot ideális orsómérete 40-50-60-as, míg zsinórból a 0,18 mm vagy 0,20 mm használata javasolt.

Az ideális orsóválasztást lefedve került mellé párba, a Power Feeder 5000-es verziója, ami egy kúpos, kellően nagy méretű dobbal van ellátva, ami minden paraméterével a távdobást segíti elő. Magasított szerkezetéről, a sima dobbal rendelkező orsókkal ellentétben, sokkal szabadabban fut le a zsinór a dobások alatt, elérve a kinézett, akár 100 méteres távlatokat. A dobon kívül masszív grafit házban kapott helyet az orsó megbízható szerkezete, egy kellemes fekete külső dizájnnal karöltve. A halakra váltott kapások sikeres szákba terelését pedig, az igazán finoman beállítható, óriáslamellás precíz elsőfékkel tudja támogatni, teljesen letapadás mentes verzió.

Plusz a szetthez jár egy Ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- EnergoTeam Emerald 3,6m Feeder bot

- EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó

+ 60 cm-es Ponty párna