Energo Rubin 3,3m Picker szett + Ajándék Ponty párna

E-mail
A finom rezgőspicces horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Rubin Picker szett.
A szett tartalma:
- Rubin Picker 3,3m bot
- EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó
+ 60 cm-es Ponty párna
12045-21212045-212
Ár27770 Ft
Fogyasztói ár20290 Ft
Kedvezmény-7480 Ft
Ár / kg
Leírás

EnergoTeam Rubin 3,3m Picker szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A finom rezgőspicces horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Rubin Picker szett.

A mai közkedvelt feederes technika mellett, az igazán finom, picker botok kissé háttérbe szorultak, pedig a finom rezgőspicces botok kiváló szórakozást és élményeket nyújthatnak használóiknak. A picker botok között kevés magasabb dobósúlyú (10-35 gramm) bot található, megtartva a bot érzékenységét, mint a Rubin Picker. A kétrészes kivitel rendkívül vékony, de erős blankot biztosít, kategóriájában különleges gerincet kölcsönözve a botnak. Akár folyóvízi pickerezéshez vagy nagyobb dévérek sikeres horgászatához is ajánljuk a szériát. A jól terhelhető, ugyanakkor a picker botokra jellemző érzékenységet magában hordozó botra kopásálló SIC gyűrűsor került, tartozékként pedig 2 különböző érzékenységű spicc jár hozzá.

Kiváló választás a fákkal benőtt szűk helyek meghorgászására, vagy éppen csónakos használatra is.

Az ideális orsóválasztást lefedve került mellé párba, a Power Feeder 5000-es verziója, ami egy kúpos, kellően nagy méretű dobbal van ellátva, ami minden paraméterével a dobásokat segíti elő. Magasított szerkezetéről, a sima dobbal rendelkező orsókkal ellentétben, sokkal szabadabban fut le a zsinór a dobások alatt. A dobon kívül masszív grafit házban kapott helyet az orsó megbízható szerkezete, egy kellemes fekete külső dizájnnal karöltve. A halakra váltott kapások sikeres szákba terelését pedig, az igazán finoman beállítható, óriáslamellás precíz elsőfékkel tudja támogatni, teljesen letapadás mentes verzió.

Plusz a szetthez jár egy Pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező Picker bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- Rubin Picker 3,3m bot

- EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó

+ 60 cm-es Ponty párna