CXP Long Cast Bojli szett

E-mail
CXP Long Cast 3,5lbs 3,6m bot + CXP Pro Long Cast Runner 8000 orsó
cxp_long_cast_bojli_szett_ket_reszes
Ár39480 Ft
Fogyasztói ár29990 Ft
Kedvezmény-9490 Ft
Ár / db29990 Ft
Leírás

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A nagyhalas, bojlis fenekező horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert Long Cast Runner bojlis szett. 

A modern megjelenésű, kecses CXP Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja. Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór.  A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.

A távdobáshoz tökéletes kohéziót garantálva, került a bothoz párban egy kellő méretekkel rendelkező Pro Long Cast Runner 8000-es távdobó, nyeletőfékes orsó. Az orsóház anyaga extra keménységű grafit, mindezt egy gyönyörű fekete külső dizájnban összehangolva, a külsejére nem lehet panasz, rendkívül impozáns darab. Az alap dob anyaga alumínium, a pluszban hozzá járó dob pedig grafit. A fém dobon természetesen a klipsz is tartós fém, melynek használata garantálja a pontos, egy helyre történő horgászatot. Zsinórkapacitása kiemelkedő, 0,30-as damilból akár 460 méter is a dobra csévélhető, behúzós pecáknál ez jól fog jönni. Ergonómikus, erős fém hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen kitekerhetőek, még a nehezebb végszerelékek is. 7+1 csapágy biztosítja a rendkívül sima futást, melyek nagy része a masszív grafit házban kapott helyet, a meghajtással együtt. Elsőfékes modell, mely párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját. Áttétele: 4,1:1, ami nagy dob átmérővel párosulva jelentős mennyiségű zsinórt húz be egy tekerésre (90 cm). Külön kiemelendő tulajdonságai között szerepel a lassú dobemelés. Ennek köszönhetően a zsinór menetei gyönyörűen egymás mellé kerülnek, ezáltal dobás során azok nem keresztezik egymást, így szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról.  Biztosított a hosszú és pontos dobások kivitelezhetősége. Ajándéknak vagy kedvező bojlis bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - CXP Long Cast 3,5lbs 3,6m 2 részes bojlis bot - CXP Pro Long Cast 8000 nyeletőfékes orsó

Kiszerelés:1