Black Cat 2+1-es harcsás rádiós elektromos kapásjelző szett 2017-es modell

E-mail
Horgászbotra szerelhető elektromos kapásjelző szett harcsázáshoz (Bemutató Videó)
black-cat-2-1
Ár52700 Ft
Fogyasztói ár39990 Ft
Kedvezmény-12710 Ft
Ár / kg
Leírás

Ez a kapásjelző szett kifejezetten a harcsahorgászat szerelmeseinek nyújt segítséget. Működése egyszerű: a horgászbotra kell felszerelni, és a bot elmozdulásából (dőléséből, rántásából) érzékeli a kapást! Önálló kapásjelzőként is működik, de a rádiós vevő egységgel kiegészítve, tökéletes megoldást nyújt pl. az éjszakai horgászat során. A rendszer alapvetően 2 kapásjelzőből és 1 rádiós vevővőből áll, de modulárisan bővíthető 4+1-ig.

A csomag tartalma:

BLACK CAT vevő egység
Rádiós vevő egység, amely a Black Cat vibro jelzőkkel kommunikál. 9V-os elemmel működik, hatótávolsága 50-100m. Maximálisan 4 kapásjelzőt tud kezelni. Elegáns Black Cat design jellemzi. Övre csíptethető

BLACK CAT Vibro elektromos kapásjelző
Elmozdulás (vibrálás) érzékelő elektromos kapásjlező. A hagyomásnyos kapásjelzőkkel ellentétben, ez a készülék nem a horgász zsinór mozgásából generálja a kapást, hanem a horgászbot rezdüléséből. Működéséhez 2db AAA ceruza elem szükséges. A felfogató egységgel kell a horgászboton rögzíteni, flexibilisen állíthető felfogató egységnek köszönhetően, gyakorlatilag majd minden horgászbotra felszerelhető. A kapást hanggal és villogó LED-del is jelzi. Hangmagasság, hangerő és érzékenység állítható a jelzőkön lévő 3 nyomógombbal. Kiválóan jelez ha csak hirtelen egy rántás történik de a folyamatos cibálást is megbízhatóan jelzi.

BLACK CAT elektromos kapásjelző tok

Ekegáns Black Cat feliratos EVA tok, amelyben biztonságban tárolhatjuk a kapásjelző szettet