Benzár Mix tavaszi method szett vödörrel

E-mail
3 db Benzár Pro Corn Black + 1 db Carp angolmorzsa + Method Egg 8mm csoki-narancs + Édeskukorica Attractor + Benzár vödör
benzar_mix_tavaszi_method_feeder_szett_vodorrel
Ár7990 Ft
Fogyasztói ár6990 Ft
Kedvezmény-1000 Ft
Ár / db6990 Ft
Leírás

Ezen receptúra összeállítása során a tavaszi, lassan, fokozatosan felmelegedő vizeken történő horgászatokra törekedtünk egy megfelelő variánssal.

Szettünk elemei egy tavaszi methodos vagy hosszúelőkés horgászathoz is kitűnő opciót nyújtanak, legyen szó egy vadvízi keszegezésről vagy egy halastavi korai methodozásról.

Az alapot nem csak a pontyhorgászatban, hanem a versenyszerű apróhalazásban is jelesre vizsgázott Pro Corn család fekete változata (3 db) adja, melyen Benzár Zsolt egész évben azon dolgozott, hogy ez az etetőanyagcsalád a lehető legjobb legyen!

A Pro Corn név árulkodó, hiszen ezeknek az etetőanyagoknak kukoricaszármazékok adják az alapját, hallisztet egyáltalán nem tartalmaznak. Nagyon finomra vannak őrölve, a vízben valósággal felrobbannak!

A natúr fekete etetőanyaghoz egy szintén 2020-as újdonságként debütáló, édeskukoricás Attractor is került, melyre ebben az időszakban a legtöbb hal jól reagált tapasztalataink alapján.

A felaromázott keverékhez már csak egy kis vizuális hatás szükséges, mely egy kedvelt kiegészítőnk, a Benzár angolmorzsa. Ebben az időszakban zacskónként 1 marék morzsa hozzáadása javasolt, a megfelelő hatás érdekében.

Végül, gondolva csaliújdonságainkra, egy Bicolor Method Egg-et raktunk a szetthez, melynek kisebb méretű változata, csoki-narancs ízben jelesre vizsgázott a tavaszi finom pecák alkalmával.

Az egész szetthez egy Benzár 12 literes vödör is jár, melyben a tökéletes állag elérése gyerekjáték lesz.

A keverék használatával, egy jól megválasztott horgászhelyen, igazán szép tavaszi eredményekben lehet bármely horgásznak része.

Kiszerelés:1