Benzár Mix Nyári Fűszeres Etetőanyag szett vödörrel

E-mail
Benzár Mix nyári fűszeres etetőanyag szett vödörrel
benzarmix_nyari_fuszeres_etetoanyag_szett_vodorrel
Ár7140 Ft
Fogyasztói ár5990 Ft
Kedvezmény-1150 Ft
Ár / db5990 Ft
Leírás

Napjainkban, főleg a nyári időszakban sokan kifejezetten a nagyobb pontyokat szeretnék horogvégre keríteni egy fárasztás és fotó erejéig. Ebben az időszakban legyen szó methodos vagy bordáskosaras módszerről, aromák és csalogatóanyagok terén remek szelekcióshatással és eredménnyel bírnak a fűszeresebb aromák. Nyári szettünk is e vonal mentén épült fel, melynek előterében a chili és kolbász ízvilág áll.

A melegebb vízben az alap csalogatóanyagok hamar elveszítik hatásukat, mely meghiúsíthatja egy nap eredményességét. Ennek kiküszöbölésére remek megoldást kínálnak a Benzár Mix chilis ízvilágú keverékei, melyek rendkívüli ízük mellett, színvilágukkal is vonzzák a pontyokat és egyéb halakat.

A szett alapját két keverék alkotja, a Benzár Method Mix és Method XL chili kolbászos változata, melyek természetesen külön külön is jól működnek. A method kajákon kívül 1 csomag fokhagymás 2 mm-es pellett is színesíti szettünket, mely erélyes és előnyös íze melett, egy plusz színhatást is ad a keveréknek, ha a 2 kolbászos keverék közé kerül belőle. Természetesen önmagában is használható vagy a sima method mixxel 1/3-ad method 2/3-ad pellett arányban megpanírozva azt.

A keverékek hatásfokának és csalogatóhatásának maximalizálása miatt egy igazán erőteljes Benzár Attractor is a csomag része, természetesen passzolva az etetőanyagokhoz, csípős fűszeres ízben. Érdemes a pelletet ezzel bekavarni, az etetőanyaghoz való hozzáadás mellett.

Csomagunkat választva, a csaliról se kell tovább gondolkodni, mivel egy 8 mm-es Benzár Method Smoke is bekerült a válogatásba, természetesen a nyár legjobb, chilis kolbászos, vörös változatában. Állaguk alkalmassá teszi őket a csalitüskén és a hajszálelőkén való felkínálásra is, így tökéletesek a method módszer mellett, a nagyobb, pellet kosaras szerelékek mellé fűzve is.

Plusz etetőanyagos szett révén, egy impozáns és praktikus méretezésű 12 literes logózott Benzár vödör is az összeállítás része, garantálva a tökéletes bekeverési alkalmatosságot.

Tökéletes nyári keveréket keresőknek és Benzár Mix kedvelőknek kiváló választást garantáló recept és összeállítás.

A szett teljes tartalma:
- 1 csomag Benzár Seria Method XL chili-kolbász
- 1 csomag Seria Method Mix chili kolbász
- 1 csomag Benzár Attractor csípős fűszeres aromakoncentrátum
- 1 doboz Benzár Method Smoke chili-kolbász Wafter Dumbell 8mm
- 1 csomag Benzár Method Pellet fokhagyma 2mm
- 12 literes Benzár vödör

Kiszerelés:1