Vakáció Akció!

 

Ha egész évben gyűrted a tanulást, szinte fel sem álltál az íróasztal mellől, akkor ennek az akciónak nagyon fogsz örülni! Küldd el nekünk a bizonyítványod másolatát e-mailben, és az év végi átlagod kétszeresét megkapod kedvezményként!  Azaz, ha kitűnő eredménnyel végeztél, azt mi 10% kedvezménnyel jutalmazzuk, ha csak éppen átcsusszantál egy kettes átlaggal, az 4% kedvezményt ér.

Sőt!

A kedvezményt kiterjesztheted rokonaidra is! Hidd el az egész família büszke lesz rád, ha spórolsz nekik néhány ezer forintot!

Szabályok:

Az akció 2012. június 21-től, 2012. augusztus 31-ig tart.

Egy bizonyítványt egyszer lehet „beváltani”!

Nincs értékhatár, azaz bármilyen értékben rendelhetsz, a számított kedvezmény élni fog!

A kedvezmény az összes, a Webfishing Center Horgász Webáruház ban kapható termékre érvényes - az akciósokra is!

Megrendelésed pontosan ugyanúgy add fel, mint eddig csak most a rendelés legvégén, a megjegyzés rovatba írd be, hogy „bizonyítványt küldök” – és tényleg küldd is el 1-2 napon belül!Tongue out Ha nem figyelmeztetsz minket, nem fogjuk tudni, hogy még a bizi másolatát várjuk Tőled és lehet, hogy előbb elküldjük a csomagot, mintsem megkapnánk a bizonyítvány másolatát.

A bizonyítványod szkenneld be (fotózd le) és e-mailben küldd el nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Kérlek, hogy értelmes méretű képeket küldj! (Tehát ne küldj 4-5 megás óriásfelbontású képet és olvashatatlanul kicsi képet sem. A tapasztalat az, hogy egy 640x480-as felbontású képpel már egész jól elboldogulunk) Az e-mailbe ne feledd el beírni a rendelési számod és/vagy a megrendelő nevét!

Természetesen, ha személyesen szeretnél eljönni a Horgászboltba, akkor nincs szükség a fotózásra, elegendő, ha elhozod magaddal a bizonyítványod!

Ha szülők, nagyszülők, testvérek rendelnek, akkor pár mondatban írd le, hogy az elküldött bizonyítvány tulajdonosa milyen rokonsági viszonyban van a megrendelővel. (Tehát ha a megrendelőt Gipsz Jakabnak hívják és az elküldött bizonyítványon a név Kökörcsin Gizella, kérlek magyarázd el nekününk, hogy ő kinek a kije)

Sógor, koma, jóbarát, szomszéd kissrác, nagybácsi, nagynéni, stb. bizonyítványa nem lesz jó! Magyarul csak az egyenesági rokonság az elfogadható. (megjegyzés: azt persze mi nem tudjuk leellenőrizni, ha Pistike, a kitűnő tanuló, eminens kisdiák összeszedi az utcában lévő összes pecás megrendelését, és ő küldi el nekünk, majd mintegy dealerként szétosztja köztük  ;) )

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Jó nyarat, sok halat!

Webfishing Team