HORGÁSZOK NAGY FÖLDRAJZI JÁTÉKA

 Image

 

2010. február 1-én rajtol a legújabb játékunk, melyet a HORGÁSZOK NAGY FÖLDRAJZI JÁTÉKA névre kereszteltük el.

Ez a játékunk is, mint a korábban már megismert Virtuális Horgászverseny  is egész éven át tart, és a lényege, hogy rendkivül könnyedén juthatsz ajándékhoz Te is. Igazából semmi különöset nem kell tenned, mint egy olyan településről rendelned, ahonnan még nem érkezett hozzánk érvényes megrendelés! Pofon egyszerű, nem?

Természetesen az esélyek kiegyenlítése érdekében a nagyobb települések esetén külön kezeljük az egyes kerületeket, azaz pl. egy Miskolc nagyságú város esetén, az összes miskolci irányítószám külön településként játékban van.

 

Az alábbi linkre kattintva megtekintheted, hogy jelenleg mely településekről érkeztek már megrendelések, így ezek sajnos már a játékban nem vesznek részt. A listát terveink szerint minden héten frissíteni fogjuk. Sőt, a mégjobb vizuális élmény elérése érdekében egy térképen is feltüntettük a már "Webfishinges településeket" LISTA (Excel) TÉRKÉP

 

Pár szó essék az ajándékról is: Mivel egy hosszabb távú játékról van szó, nem akarunk egy konkrét ajándék mellett kardoskodni, hanem azt találtuk ki, hogy idényszerűen, különböző, a horgászathoz nélkülözhetetlen aprócikkel kedveskednénk. (Etetőanyag, horgász zsinór, horgok, úszók, műcsali, stb.)

 

Az első időszakban egészen biztos vagyok benne, hogy etetőanyag csomagokat fogunk küldeni.

 

A mottónk: Legyél Te az első, aki Nálatok képviseli a Webfishing Center Horgász Webáruházat!


(Webfishing Center Horgász Webáruház vásárlói nagyobb térképen való megjelenítéséhez kattints a mondat elejére)