A Moon Rádiós kapásjelző szett


A Moon rádiós kapásjelző szettet kipróbálásra kaptam, és a nap, amit választottam tökéletesen megfelelt erre a célra, mert egész délelőtt szakadt az eső. Ráadásul a horgászat úgy kezdődött, hogy az egyik jelző a vízbe esett méghozzá pofával lefelé. Azonnal láttam, hogy rá lehetne írni, hogy Floating, tehát úszó, mert nem merült el. Kivettem és biztos voltam benne, hogy vége, nem fog működni, mivel beázott, de azonban meglepetésemre tökéletesen működött!  Bíztató kezdet!

Image
A cudar idő ellenére kitartottunk, a jelző is és én is

A készletet egy zárható, igényes alumínium kofferben kapjuk, aminek bársony borítású belseje tökéletesen védi a szettet minden sérüléstől. Magyar nyelvű leírás természetesen jár hozzá. Erre szükség is van, mivel a készülék teljesen digitális, mindent gombnyomással lehet rajta állítani. Igazán profi minőségű darab, melyre az importőr, mint minden más termékére, 2 év garanciát vállal. Egy újabb jel, amire érdemes odafigyelni!

Image
Az igényes zárható alumínium koffer megvéd az ütődésektől és egyéb mechanikai sérüléstől

A kapásjelzőn gombokkal állíthatjuk be a hangerőt, hangszínt, és az érzékenységet is. A hatótávolsága kb. 60 méter, de ez, lévén rádiófrekvenciáról beszélünk, nőhet és csökkenhet is. Megjegyezem, hogy aki 50-60m-nél távolabb megy a botjaitól, meg is érdemli, hogy elmenjen a hala! A kijelző és a ledek nappal is nagyon jól látható fényűek, élénk színűek. Az egész délelőt szakadó eső ellenére a készülékek nem áztak be, azaz kiállták az Élet diktálta próbát!

Image
A kijelző és a ledek nappal is nagyon jól látható fényt adnak

Ez a kapásjelző kivállóan alkalmas az éjszakai horgászatra is, mivel be lehet állítani rajta egy úgynevezett éjszakai üzemmódot, amikor is egy fényérzékelő bekepcsolja a kapásjelző közepén az erre kialakított magasfényű ledet, ami megvilágítja a szvingert, vagy a kapásjelzőt, így tulajdonképpen nincs szükségünk külön fényforrásra, hogy lássuk a kapásokat.

Image
Az éjszakai üzemmód nagyon hasznos tud lenni

Egyszóval ezért a pénzért egy kimagaslóan jó terméket kapunk, ami egyszerű 9 Voltos elemmel működik, ami bárhol beszerezhető. A bojlis horgászat elmaradhatatlan kelléke lehet ez a kapásjelző szett. Állítható frekveciája lehetővé teszi, hogy amennyiben több ilyen készülék van egy adott területen ne zavarjanak be egymásnak.

A készülék webáruházunkban megvásárolható, részletek az alábbi linken: Rádiós kapásjelző