Interfish újdonságok, érdekességek

 

A napokban kaptunk jó néhány Interfish terméket, melyek közül néhány kiragadott érdekesség, illetve újdonság ennek az írásnak a főszereplője.
Először is a cégről néhány szót: Az Interfish egy német, nagy hagyományokkal és nyugat Európában nagy ismertséggel és közkedveltséggel bíró cég. Termékpalettájukon a prémium kategóriás, rendkívül jó minőségű termékektől kezdve egészen a rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező termékekig mindenki megtalálhatja a pénztárcájához, tudásához illő horgászcikket.

Az első termék amely felkeltette az érdeklődésünket az a Power XC Class 50 librás kétirányú görgős, egyrészes horgászbot.

 

Image
Az egyrészes bot hihetetlenül erős, esztétikus és kiváló minőségű

 

A kétirányú görgősor lehetővé teszi, hogy peremfutó orsóval is tudjuk használni a botot, mely a hazai horgászok körében gyakorlatilag egyeduralkodó.  A görgők króm színűek és rendkívül erősen vannak a bothoz rögzítve. Íme:

 

Image
A kétirányú görgők lehetővé teszik a peremfutó orsó használatát is

 

A botot semmilyen illesztés nem gyengíti. Üvegszál erősítéses és az alumínium, kimagaslóan erős orsótartó teszi teljessé a bot rendkívüli képességeit. Nagyhalas horgászathoz, kuttyogatáshoz kiváló horgászbot.

 

Image
Az alumínium orsótartó teszi teljessé a bot rendkívüli képességeit

 

A Power XC Class botcsalád tagjai az Interfish cég legkedvezőbb ár-érték arányú botjai, ennek köszönhetően mindenki számára elérhető. Maximálisan ajánlom ezt a termékcsaládot azoknak is, akik egy új fajta horgászati módszerrel ismerkednénének, de nem akarnak, vagy nem tudnak egyből óriási beruházásokat tenni.

 

A másik feltűnő termék az Interfish Yokuzuna botcsalád tagjai. Prémium kategóriás horgászbotokról van szó. A magas sűrűségű 30TX Carbonból készült, csiszolt felületű botok a világ egyik legjobb minőségű horgászcikkjei.

 

Image
A 30TX Carbon anyag csiszot felülettel rendkívül erős, szép és könnyű

 

A Gyártó egy könnyített és esztétikus megoldást talált az orsótartó újítására, mely igen extrém de egyúttal hihetetlen extravagáns kinézetet biztosít a botoknak. Természetesen ez az orsó rögzítési mód egy rendkívül stabil és strapabíró rögzítés.

 

Image
A könnyített orsótartó esztétikus és praktikus

 

Azt szokták mondani, hogy "mutasd meg a fürdőszobádat és megmondom milyen ember vagy". A horgászbotok fürdőszobája, a nyél. Szakavatott szemlélőnek már messziről árulkodik egy horgászbot milyenségéről a nyél esztétikai és minőségi kialakítása. A Yokozuna botokról elmondhatjuk, hogy a legjobb minőségű parafa nyél is hozzájárul a botok kimagasló értékéhez, melyek szemre és fogásra egyaránt álomszerűen jók.

 

Image

 

A gyűrűk a legkitűnőbb, minőségi SIC (Szilicium-karbid) anyagból vannak és a kötések is Carbonnal erősítettek, így rendkívüli erősségel rögzülnek a botokhoz, ezzel is növelve a pecánk professzionalitását.

 

Image
Kényelmes, mint egy fotel

 

A spiccgyűrű is teljesen SIC borított, így a legextrémebb megpróbáltatásokat is jól állja, bármilyen szögben áll is a zsinór. Ez a bot élettartamát is jelentősen megnöveli, nem fog betöredezni a gyűrű, ezáltal a zsinórunk szálkásodása majd szakadása elkerülhető.

 

Image
A leggörönygyösebb talajon is stabilan áll

 

Egyszóval egy "űrtechnológiával" készült, kimagasló minőségű és értékű bothoz jut az aki úgy dönt, hogy megvásárolja ezt az álombotot.

 

A harmadik az Interfish fa-karfás horgászfotel. Kiváló minőségű, remekül használható fotel, mely elengedhetetlen tartozéka lett mostanság a pontyozásnak.

 

Image
Csúszásgátlós talpak, és erős vastag vászon

 

A fotel lábai egyenként egy gombnyomásra állíthatók, így bármilyen terepen a kellő vízszintes pozícióba állíthatjuk.

 

Image
Kényelem és esztétikum

 

A fotel talpai csúszásgátló bevonatot kaptak. A vászon rendkívül erős, vastag így gyakorlatilag elnyűhetetlen, hosszú évekig kiszolgálja a gazdáját.

 

Image
A MET orsó teljesen fémből készült, 8 csapágyas, fém pótdobbal

 

A fotel pillanatok alatt szétnyitható és összecsukható. A fa karfa a kényelem mellett az esztétikumot is szolgálja.

 

 

Összegzés: A fotel nagyon jó ár-érték arányú, erős, esztétikus. Teherbírás kb: 100-120 kg-ig garantált. Jó vétel a pontyozóknak.

 

A negyedik és egyenlőre utolsó megemlítendő cikk az Interfish MET orsócsalád. Legfőbb jellemzője, hogy teljesen fémből készült, még az orsóház anyaga is.

 

 

8 csapágy gondoskodik a sima futásról. Az orsóhoz fém pótdob jár. A fém orsókhoz illően ez is elnyűhetetlen oszcillációs dobemelő szerkezettel van ellátva.  Ár érték aránya ennek az orsónak is kiváló.

 

A fent leírt termékek a webáruházban megvásárolhatók.