A minőségi, hatékony aromakoncentrátumokban eddig sem szenvedtünk hiányt, mégis a Carp Expert cég jóvoltából egy igazán egyedi termékkel bővült a halak csalogatására kifejlesztett anyagok kínálata.

A nyomófejjel ellátott adagoló nemcsak a gazdaságos felhasználást segíti elő, de a „tiszta” munkát is lehetővé teszi. Az adagolófej használatát a tömény, nagy sűrűségű állag is indokolja, enélkül szenvedés és időigényes művelet lenne a flakonból előcsalogatni.

A Carp Expert Magic Gél széles szín és ízválasztéka

A Magic Gél esetében a fő hangsúly pont a sűrűségében rejlik. Ennek a töménységnek köszönhető rendkívüli fogóssága, csalogató hatása is. Az extra koncentrátumnak köszönhetően a vízben kioldódó íz és illatanyagok is sokszoros mennyiségben van jelen, szemben az átlagos folyékony aromákkal.

Ananász és fokhagyma. A két ízvilág, amely anyira különbözik egymástól, mégis rendkívüli hatással bír a békés halak horgászatánál

Az Ananász sárga színű, sűrű aromája tökéletesen harmonizál az édes, gyümölcsös bojlikkal, pelletekkel, melyek a Carp Expert termékeknél megtalálhatók.

A Fokhagyma jellegzetes illatát nem lehet összetéveszteni semmivel. Ezzel a halak is így vannak, ha egyszer megtanulták, megízlelték, rendkívüli csalogató hatást érhetünk el ezzel az aromával már kis mennyiség hozzáadása mellett is.

Az édes ízek kedvelőinek: a pikáns szilva és a mindeni által imádott eper aroma

Ezekkel a tömény, nagy sűrűségű aromákkal a sokszorosára növelhetjük az etetőanyagunk csalogató hatását. A Magic Gél mindezen túl tökéletesen alkalmas a különféle magvak, a bojlik és a pelletek további aromásítására, ízük fokozására.

Természetesen etetőanyagunk megízesítését is elvégezhetjük vele, akár a szokásos módon a bekeveréshez szánt vízhez adagolva. Ha viszont egy rendkívül tömény illatfelhőt kibocsátó etetőt szeretnénk készíteni, nincs más dolgunk, mint a koncentrátumunkat közvetlenül a száraz etetőanyagra juttatnunk. Ha a kedvenc etetőanyagunkkal megtömött kosarunk tartalmát szeretnénk tovább tuningolni, akkor egy bizonyos mennyiséget (akár tetszőlegesen) nyomhatunk a flakonból közvetlenül a kosárra. Figyelem! Már kis mennyiségben is kiváló csalogató hatást eredményez.

Egy extrém sűrű anyag adagolásának legkényelmesebb módja

A Magic Gél nemcsak a hideg és a tavaszi felmelegedő vizekben, hanem a nyári melegek 26 foknál melegebb vizeiben is eredményesen használható. Tökéletesen elkeveredik, jól oldódik hideg és meleg vízben egyaránt.

Magic Gél Eperrel nem lőhetünk mellé, minden nagytestű békés hal számára kifejezetten ajánlható

CXP Magic Gél szilva ínyenceknek, mely melegebb vizekben extra gyorsan dolgozik

A 250 ml-es kiszerelés átlagos felhasználási igényeket alapul véve igen gazdaságosnak tekinthető. Etetőanyagaink, horog csalijaink aromásításához mértékletes használat mellett akár egy egész szezonon át kitart.

A csali aromásítását közvetlenül is elvégezhetjük

A fűszeres pellet rövid idő alatt felszívja az aromát

Gyümölcsös pellet extra aromával tuningolva

Sokat állt, régi kifli bojlinkat egy csepp ananász aromával is fogósabbá tehetjük

Jó, ha tudjuk, hogy a gyári etetőanyagok, melyek már egy bevált recept alapján készülnek (kiforrott profi etetőanyagok) további aromásítást általában nem igényelnek az eredményes halfogáshoz, de csalogató hatásuk, intenzitásuk bizony növelhető, fokozható további aromák hozzáadásával.

A termék megvásárolható itt: LINK

 

 

Forrás: Halmos Mihály