Sajnos az összehasonlító hirdetések nem engedélyezettek, pedig mi, akik a Cabot-t gyártjuk, örülnénk neki hiszen kiderülne, hogy mi mit tudunk olyat, amit a többiek nem! De belső összehasonlításokat még mindig csinálhatunk. Ma az aktuális Cabo orsót szeretném összehasonlítani az elődjével, amit az előző évig (2013) árultunk. Az utóbbi modellt évekig kínáltuk nagy sikerrel, gyakorlatilag bármilyen probléma nélkül, ami több ezer tengeri- és harcsa horgászt tett függővé. Az új generációs modell messze felülmúlja még ezt a kipróbált, letesztelt orsót is. Az alábbiakban a különbségeket leíró szöveget talál. Készítettünk egy részletes összehasonlítást a szerkezeti elemekről, melyek demonstrálják, hogy az eddig is robosztus alkatrészeket tovább erősítettük az új generáció maximális tartósságáért.

Quantum Cabo

A Quantum teljesen újratervezett Cabo orsója „lezárva” tartja a fonott zsinórt, és kizárja a sót, illetve a szennyeződéseket.

Quantum Cabo extrém kalandokhoz

A Quantum Caboja hosszú ideig volt a sósvíz kiegyensúlyozott nagyágyúja, de most egy teljesen újratervezett és modernizált könnyűsúlyú vázzal érkezik, több fémmel belül, mint az elődje és a versenytársai. A Cabo termetes, erős tengellyel készül, erős menettel kiegészítve, amely biztosítja a szükséges fék lezáró erőt, és egy szuper méretezésű, vízzáró fékkel, arra az esetre, amikor a fonott zsinór áll munkába. A hőálló, masszív kerámia és szénszálas lamellák a tömített Magnum CSCTM fékrendszer részeként szabályozzák egyenletesen a damil lehúzását a dobról, bármilyen ön által beállított ellenállással, 55 fontig (kb.25kg).

Korrózió mentességről szólva, ez a „levegősen” kinéző orsó visszaforgásgátló tömítéssel készül, amely megakadályozza a víz és szennyeződések bejutását a visszaforgásgátló házba, amely annak megcsúszását okozná. További korrózió megelőzés az újratervezett rozsdamentes acél zsinórcsúsztató, mely biztosan élethosszig tart. Az új Cabo további erősítése a duplán biztosított dobemelő fogaskerék és csúszka, hogy kiküszöbölje a „kotyogást” nagyobb terhelés alatt. És egy kizárólagos Quantum TiMagR titán alapú, hajlítás álló felkapókar rendszer, mágneses visszaváltással, a legtartósabb zsinórvezető rendszerrel a piacon. A fényes váz védelmét a SaltguardTM2.0 végzi, mely kizárólagos Quantum SCRTM ötvözetet tartalmaz, szennyeződésmentes, és meggátolja a korrózió beépülését. Az SCR ötvözetet a Quantum szabadalmaztatott felületkezelési eljárásával teszik még ellenállóbbá a korrózióval szemben. 40-es, 50-es, 60-as és 80-as méretekben kapható, 8 csapággyal.

Az új generációs Cabo kulcsfontosságú tulajdonságai:

Új SCR alapú alumínium: kiküszöböli a korróziót és növeli az erősségét

Új Saltgard 2.0: kiváló korrózió védelem

Új tömített Magnum CSC fék: extrém erő, ultra sima fék

Új, ultra erős fogaskerékmű: tartós, ultra sima fogaskerékmű

Új fogaskerékrendszer támogatás: tartós nagy terhelés alatt, sosem szorul meg

Új kis súrlódású dobemelés: Stabilabb és simább nagy terhelés alatt

Szabadalmaztatott eltolt orsótalp: kiegyensúlyozott orsó

Szabadalmaztatott rotor kiegyensúlyozás: dinamikusan kiegyensúlyozott rotor – simább érzés

Új zsinórkezelő rendszer (LMS): zsinórkezelés, tartósság, és teljesítmény

Szabadalmaztatott dobemelés: keresztirányú zsinórcsévélés fonott zsinórhoz, tökéletesített dobás

MaxCast dob: kiemelkedő dobás távolság

Új rozsdamentes acél zsinórcsúsztató: sosem korrodálódik, tökéletesített zsinórtovábbítás

Szabadalmaztatott NiTi felkapókar drót: a felkapókar formája sosem deformálódik

Szabadalmaztatott Mágneses felkapókar visszaváltás: sosem gyengül el, vagy hibásodik meg, mint a rugó

Állítható zsinórtöltés: testre szabható zsinórtöltés

Új zsinórvezető görgő: kiküszöböli a zsinór csavarodását

Quantum Cabo

Quantum Cabo 2

Quantum Cabo 3

Quantum Cabo 4

Quantum Cabo 5

Quantum Cabo 6

Quantum Cabo 7

Quantum Cabo 8

Quantum Cabo 9

Quantum Cabo 10

Quantum Cabo 11

Quantum Cabo 12

Quantum Cabo 13

Quantum Cabo 14

Quantum Cabo 15

Quantum Cabo 16

A Quantum Cabo termékek forgalmazója a Webfishing Center Horgász Webáruház! Megrendelhető a linken: Quantum Cabo