II. Rockforever horgászverseny

 

A Rockforever és a Webfishing Center Horgász Webáruház közös szervezésében kerül megrendezésre a II. Rockforever Horgászverseny!

A verseny részletei:

Ideje:                     2011. június 12. vasárnap

Helyszín:              Dányi horgásztó

Kategória:            Felnőtt csapat verseny, csapatonként 2 fővel

 

Nevezési információk:

A II. Rockforever horgászversenyre bárki jelentkezhet, aki kedvet érez magában, hogy családias környezetben, baráti légkörben, ismert és elismert rockzenészekkel együtt horgászattal eltöltsön egy kellemes napot. 

A nevezési díj 10.000,-Ft/fő, mely a következőket foglalja magában: egész napos napijegy 2 botos horgászathoz, ebéd, induló horgász csomag (praktikus horgászfelszerelések, etetőanyag, stb.), belépőjegy az esti koncertekre, jó hangulat, sör, stb.

Kísérőknek nincs nevezési díj a versenyre, de a versenyen való megjelenés kizárólag a koncert jegy megvásárlásával lehetséges, mellyel  a napközbeni programokon is részt vehet a kísérő is. a koncertjegy áráról érdeklődni lehet Simon Orsynál, elérhetősége lejebb Amennyiben ebédet kér a kísérő, annak költsége 1500,-Ft

 

Verseny szabályok:

1.)     Minden versenyző csak az általa kihúzott horgászhelyen horgászhat a verseny időtartama alatt! Azt elhagyni tilos! Szektor felosztás nincs, a horgászhelyet mindenki egyszerre foglalja el.

2.)     Minden csapat 2 főből áll, a csapatok 2 bottal és botonként egy darab egyágú horoggal horgászhatnak. Engedélyezett horgászmódszerek: Fenekező horgászat, úszós horgászat, feeder, match és bojlis horgászat, rablóhalas horgászat (egyágú horoggal), pergetés nem engedélyezett!A csapatok nem vehetnek igénybe külső segítséget sem a szákoláshoz sem egyéb más, a horgászattal összefüggő tevékenységhez. Mindemellett természetesen a kísérők a versenyzők környezetében lehetnek, ügyelve arra, hogy a szomszédos versenyzőket ne zavarják. A kifogott halakat kíméletesen kell tartani mindaddig, amíg a versenybíró azt nem mérlegeli, a mérlegelést követően a vízbe vissza kell helyezni! Csak a szájba akadt horoggal fogott hal számít bele a versenybe, az egyéb módon akadt halat azonnal, mérlegelés nélkül, vissza kell engedni! Kötelező felszerelések csapatonként: merítőszák 1 db, haltartó szák 2 db, pontymatrac 1 db, sebfertőtlenítő 1 db. Ezen felszerelések megléte ellenőrizhető, azok hiányában a csapat a versenyből kizárható!

3.)     Csónak használata, behordás tilos! Etetés csúzlival, rakétával, etetőhajóval is megengedett. Az etetés maximum 5 kg lehet, szemes etetőanyaggal, bojlival, pellettel. Az 5 kg-os etetési limit csapatonként értendő!

4.)     A versenyen való részvétel a fenti szabályok maradéktalan elfogadását jelenti, azok be nem tartása azonnali kizárást vonhat maga után, melyet minden nevező jelentkezésével egyidejűleg fenntartások nélkül tudomásul vesz.

5.)     A részvétel, a nevezési díj beérkezésével válik érvényessé, mindkét csapattag nevezési díja után válhat a csapat, a verseny résztvevőjévé. Maximum 60 csapat (120 fő) jelentkezését tudjuk elfogadni, az előzetes nevezők elsőbbséget élveznek!

6.)     A tó házirendje, mely hamarosan kiírásra kerül feltételek nélkül betartandók!


Verseny menete:

Gyülekezés a Dányi horgásztó bejáratánál.  5:30-tól

A horgászhelyek kisorsolása, elfoglalása:    6:00 – 6:30

Etetés hozott etetőanyaggal:                          6:30 – 6:55

Verseny:                                                             7:00 – 14:00

Ebéd:                                                                   14:30-tól

Eredményhirdetés:                                            15:30

 

Díjazás:

Az első három helyezett díjat kap, ezen túl a legnagyobb és legkisebb kifogott hal is különdíjban részesül.

A verseny összdíjazása: 500 000,-Ft

 

A verseny értékelése:

Minden kifogott hal gramm értéke 1 pontot ér (tehát egy 1 kg-os hal, 1000 pont)

Minden kifogott nemes hal, a gramm értéken felül, plusz 100 pontot ér a méretétől függetlenül! (tehát egy 1 kg-os ponty, 1100 pont)

A nyertes, a legtöbb pontot elérő csapat, pontegyenlőség esetén a fogott halak száma a döntő.

Versenybíró: Móri István (Webfishing Center Horgász Webáruház). A versenybíró döntése meg nem fellebezhető!

Média támogató: PV TV horgász és vadász TV

 

A jelentkezés menete:

Jelentkezési szándékod küldd el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre majd fogsz kapni egy jelentkezési lapot, melyet kitöltve vissza kell küldeni. A jelentkezés akkor válik véglegessé, amikor a nevezési díjak kiegyenlítésre kerülnek. A kiegyenlítés a következő módon történhet: rózsaszín csekkes befizetéssel az alábbi címre: Webfishing Center, 1225 Budapest, Virágoskert u. 28. Előzetes telefonos jelzés esetén, az előbbi címen személyesen is be lehet fizetni a jelentkezési díjat! A versenykor, a helyszínen NINCS MÓD A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉRE!

A jelentkezők számát 120 főben maximalizáltuk!

További információ: Móri István 30/221-5721 vagy Simon Orsolya: 20/460-5905

www.webfishing.hu illetve www.rockandfishing.lapunk.hu

 

A horgászversennyel kapcsolatos programok, rendezvények:

A Dányi Önkormányzattal karöltve, a rendezvény ideje alatt halászlé főző verseny (Benke Laci bácsi felügyelete mellett), egész napos szabadidős programok, a horgász verseny után pedig szabadtéri koncertek lesznek!

A koncerten fellépő zenekarok: Benzin, Hátsó ajtó, Alcohol, Kugli, Depresszió, Tűzmadár, stb. (A zenekarok is folyamatosan jelentkeznek, így a lista várhatóan jelentősen bővülni fog!)