Cormoran K-Don Power Spin pergető horgászbot család

E-mail
Parti és csónakos pergetésre egyaránt alkalmas 15-30g-os, és 30-60g-os pergető horgászbotok.
22-0060275_1-1_cormoran_k_don_power_spin
Ár31220 Ft
Fogyasztói ár22770 Ft
Kedvezmény-8450 Ft
Ár / kg
Méret
Leírás

Filozófiánk világos, ami a modern műcsalis horgászatot illeti: határokat húzni nem a mi stílusunk, kompromisszumokat kötni meg nehezünkre esik. Hogy ezeket nem is tettük, arról meggyőződhet, amint egy K-DON termékkel horgászni kezd. A K-DON kínálat fejlesztésekor egy további szempont játszott szerepet: véleményünk és tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nagy halak fogása az esetek zömében nem a véletlen műve. Horgásztudás, és a vízalatti világ törvényszerűségeinek ismerete az egyik oldal, a megfelelő felszerelés, és a modern eszközök optimális használata adott körülmények között, ez a másik fele. Odafigyeltünk arra, amit nemzetközi csapatunk rablóhalas horgászai javasoltak, és összhangba hoztuk azt saját tapasztalatainkkal. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült tökéletesen hozzáigazítani a K-DON termékcsaládot a modern horgászmódszerek elvárásaihoz. Ime egy áttekintés a K-DON termékcsaládról.

Az SM24 High Power Carbon szénszálas alapanyag a K-DON horgászbotoknak gyors akciót kölcsönöz, rengeteg erőtartalékkal, és kifinomult csalivezetést tesz lehetővé. Saját Sensi-Touch csavaros orsótartónkkal, könnyű SiC gyűrűkkel és tökéletes elosztású nyélborítással készítjük.

 

Power Spin

Ezek a parti és csónakos pergetésre szánt botok ultragyors spiccel készülnek, ami precíz, finom csalivezetést tesz lehetővé, valamint a kapások jelzése is érzékeny marad. Az erős gerinc előnye különösen akkor mutatkozik meg, ha egy kapitális halat akasztunk. Ilyenkor komolyan felkeményedik a blank, hogy gyorsan felőröljük a nagy halak erejét és biztosan megfoghassuk azokat.

 

Cikkszám Horgászbot
hossza
Dobósúly Szállítási
méret
Tagok
száma
Súly Gyűrűk
száma
Bruttó ár
22-0060275 2,7m 30-60g 141cm 2 205g 8

31220.-

22.770,-