Cormoran K-Don Cast & Troll baitcast pergető horgászbot család

E-mail
Multiorsós használatra fejlesztve 30-70g-os casting bot
22-0070245_1_cormoran_k_don_cast_troll
Ár29860 Ft
Fogyasztói ár27350 Ft
Kedvezmény-2510 Ft
Ár / kg
Méret
Leírás

Filozófiánk világos, ami a modern műcsalis horgászatot illeti: határokat húzni nem a mi stílusunk, kompromisszumokat kötni meg nehezünkre esik. Hogy ezeket nem is tettük, arról meggyőződhet, amint egy K-DON termékkel horgászni kezd. A K-DON kínálat fejlesztésekor egy további szempont játszott szerepet: véleményünk és tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nagy halak fogása az esetek zömében nem a véletlen műve. Horgásztudás, és a vízalatti világ törvényszerűségeinek ismerete az egyik oldal, a megfelelő felszerelés, és a modern eszközök optimális használata adott körülmények között, ez a másik fele. Odafigyeltünk arra, amit nemzetközi csapatunk rablóhalas horgászai javasoltak, és összhangba hoztuk azt saját tapasztalatainkkal. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült tökéletesen hozzáigazítani a K-DON termékcsaládot a modern horgászmódszerek elvárásaihoz. Üme egy áttekintés a K-DON termékcsaládról.

Az SM24 High Power Carbon szénszálas alapanyag a K-DON horgászbotoknak gyors akciót kölcsönöz, rengeteg erőtartalékkal, és kifinomult csalivezetést tesz lehetővé. Saját Sensi-Touch csavaros orsótartónkkal, könnyű SiC gyűrűkkel és tökéletes elosztású nyélborítással készítjük.

Cast & Troll

Egy baitcaster orsós dobó-és sleppelő bot tökéletes kombinációja. Akciója progresszív, fél-parabolikus, amivel a műcsalit a kívánt mozgásra lehet bírni, de a spicctől egészen a nyélrészig felkeményedik, hogy biztos legyen még az erőltetett fárasztás is. A sleppelés mellett a Cast & Troll ideális nagyobb wobblerek és gumihalak dobására és vezetésére is.

Cikkszám Horgászbot
hossza
Dobósúly Szállítási
méret
Tagok
száma
Súly Gyűrűk
száma
Bruttó ár
22-0070275 2,7m 30-70g 141cm 2 205g 11

29.860.-

27.350,-